O nas

O podjetju

Naše geodetsko podjetje je družinsko podjetje, ki je z dolgoletnimi izkušnjami, kakovostnim, natančnim in zanesljivim izvajanjem uveljavljeno kot ugledno ter zaupanja vredno, konkurenčno geodetsko podjetje. Posebej smo specializirani za izvedbo postopkov v zvezi z ureditvami parcelnih mej in postopkov, ki so vezani na etažno lastnino. Enako zavzeto in strokovno opravljamo ostale geodetske storitve.

Geodetske storitve izvajamo od leta 2000, prvotno pod imenom BOGEMA, Maja Plesničar s.p., nato od leta 2002 pod imenom BOGEMA geodetske storitve d.o.o., uspešno in s pozitivnimi vrednotami še danes. Pri nas je geodezija tradicija z deblom, ki ga je nastavila mama Špela in smo ga razvejali: Maja, Boris in Blaž, s prihajajočim zaledjem. Sledimo napredku v geodeziji in z zaledjem strmimo k širitvi v smeri vodarstva ter ekologije. Tradicijo odlikuje uspešno nadaljevanje, napredek in pozitivne vrednote: osebni pristop, spremljava posamezne storitve v vseh fazah izvedbe, izkušnje, kakovost, natančnost, zanesljivost, posluh.

Naša največja pozornost ste vi, lastnik – gospodar – investitor in vaša nepremičnina. Naš cilj in želja ob tem je dolgoročno sodelovanje, ki temelji na zaupanju in rešitvi vsakega primera z najboljšim zaključkom.

Geodetsko podjetje BOGEMA d.o.o. izpolnjuje pogoje za izvajanje geodetskih storitev, s pooblaščeno geodetinjo Majo Plesničar, vpisano v imenik pooblaščenih inženirjev,pod identifikacijsko številko inženirja pri Inženirski zbornici Slovenije: IZS Geo0140.

BOGEMA geodetske storitve d.o.o.

krajše: BOGEMA d.o.o.

Naslov

Cesta Dolomitskega odreda 186,
1000 Ljubljana

Matična številka

1647300

Davčna številka

69364346

Telefonska številka

Verjamemo, da vam lahko z našimi izkušnjami pomagamo!

Kontaktirajte nas

V našem podjetju se veselimo vsakega naročila in izziva, ki se mu posvetimo s posebno skrbnostjo in željo za najboljši zaključek.

Ker izvedba geodetskih storitev zahteva celostni pregled nepremičnine in je odvisna tudi od drugih dejstev, ki jih je potrebno pred oblikovanjem naročila analizirati, vas vabimo, da nas obiščete v naših prostorih, kjer nam boste lahko zaupali vaš primer in želje.

Prosimo za predhodno najavo vašega obiska na naše kontaktne podatke:

Naslov

Cesta Dolomitskega odreda 186,
1000 Ljubljana

Telefon