Reference

Reference

Strokovnost in izkušnje kalimo že več desetletij, zato naše podjetje odlikuje veliko število opravljenih geodetskih storitev in uspešno speljanih postopkov s področja zemljiškega katastra, katastra stavb, tehničnih storitev, inženirskih storitev, izvedenstva v sodnih in upravnih postopkih, na celotnem območju Slovenije.

Naše reference zajemajo tako manjša kot velika dela in tako fizične osebe kot različne javne ter gospodarske pravne subjekte – od manjših do zelo velikih. Poleg teh, ki vam jih predstavljamo, smo še posebej ponosni na dejstvo, da so naše mejne obravnave uspešno zaključene in s tem meje nesporno predlagane za ureditev.

Enako občutljivi so postopki v zvezi z etažno lastnino, ki so novejši in jim zato posvečamo še dodatno pozornost, da so uspešno zaključeni. Lastnikom je zato prihranjena tožba oziroma sodna odločitev (čas, denar…zdravje).  

Kapljica naših izvedb

Večji projekti

YPSILON

Prispevali smo optimalno poenostavitev vpisov v evidence nepremičnin.

Eko srebrna hiša

Prispevali smo največjo mero strokovnosti in natančnosti za odličen rezultat od nakupa parcel do prodaje stanovanj in poslovnih enot.

DRENovo

Prispevamo vse vrednote in dihamo z investitorjem.

Generalne in posamezne izvedbe

Vsako naročilo je za nas izziv; pomagamo z nasveti in se vključimo tudi izven okvirov geodetske stroke – od priprave predlogov za ureditev nepremičnin, preko geodetskih storitev, do vpisov v zemljiško knjigo.

O nas

Geodetsko podjetje s tradicijo

Naše geodetsko podjetje je družinsko podjetje, ki je z dolgoletnimi izkušnjami, kakovostnim, natančnim in zanesljivim izvajanjem uveljavljeno kot ugledno ter zaupanja vredno, konkurenčno geodetsko podjetje. Posebej smo specializirani za izvedbo postopkov v zvezi z ureditvami parcelnih mej in postopkov, ki so vezani na etažno lastnino. Enako zavzeto in strokovno opravljamo ostale geodetske storitve. Preberi več

Verjamemo, da vam lahko z našimi izkušnjami pomagamo!

Kontaktirajte nas

V našem podjetju se veselimo vsakega naročila in izziva, ki se mu posvetimo s posebno skrbnostjo in željo za najboljši zaključek.

Ker izvedba geodetskih storitev zahteva celostni pregled nepremičnine in je odvisna tudi od drugih dejstev, ki jih je potrebno pred oblikovanjem naročila analizirati, vas vabimo, da nas obiščete v naših prostorih, kjer nam boste lahko zaupali vaš primer in želje.

Prosimo za predhodno najavo vašega obiska na naše kontaktne podatke:

Naslov

Cesta Dolomitskega odreda 186,
1000 Ljubljana

Telefon